Artikel 6 van 7

 

De Oproep aan ‘de nuchtere man’ 2012

 

Tijdens een workshop dag die ik organiseerde, voelde ik de hele ochtend al ‘iets’ bij een deelneemster. Ik zal haar in dit verhaal Anja noemen. Ik kon mijn vinger er niet op leggen wat het nou was, omdat ik geen tijd had om mij op dat ‘iets’ af te stemmen. Ik was tenslotte met een groep bezig, dus die groep ging wat mij betreft voor. Het voelde niet bedreigend (anders zou ik er zéker gelijk iets mee hebben gedaan natuurlijk), alleen maar ‘aanwezig’ maar wel dwingend. Dus ik nam het waar en nam me voor dat zodra er ruimte voor zou zijn ik het toe zou laten om te ontdekken wat het is.

 

Na de pauze kregen de deelnemers een oefenopdracht. Dat gaf mij de ruimte in te tunen op de energie van opdracht om de deelnemers te begeleiden. Toen ik bij het groepje kwam waar Anja bij zat, voelde ik gelijk weer dat ‘iets’. Ik benoemde het haar en na wat aanwijzingen van wat ik voelde, bleek dat ‘iets’ een overleden vriend te zijn van haar vriend. Ik zal ze Richard en Marco noemen (een gefingeerde naam). Ze zei mij direct: “maar mijn Marco wil helemaal niets weten van deze zweverige dingen, daar is ie veel te nuchter voor.”

 

Aha. Tja, wat moet je dan? Nadat ik had afgestemd op Richard, kwam het er toch echt op neer dat Marco iets belangrijks te geven had aan Richard. En Richard aan Marco.

 

Ik legde Anja uit dat ik dat ‘doorkreeg’ en gaf haar tips hoe ze er met Marco over zou kunnen praten zonder het zweverig te maken. Ik nodigde namelijk die ‘nuchtere vriend Marco’ uit in mijn praktijk om hem uit te leggen wat er gaande was. Dat bood ik natuurlijk geheel gratis aan. Ze zei: “ok, ik ga het hem vertellen en dan wacht ik wel af of hij naar je toe wil komen, maar ik denk van niet, hij vind dat echt onzin verhalen.”

 

Die avond al ontving ik een appje van Marco.
Hij wilde wel een afspraak met mij maken, maar benadrukte erbij dat hij toch echt heel erg nuchter is en eigenlijk niet geloofde wat er gaande was.
Toen hij bij mij kwam werd het al snel duidelijk. Richard was zijn allerbeste vriend en voelde als een broer, er waren nog een paar dingen die gezegd moesten worden. Ik kon die dingen natuurlijk niet weten, dus toen ik het hem vertelde, begon hij toch wel vertrouwen te krijgen. Het ontroerde hem diep! Hij begon te vertellen over hun ervaringen en was erg blij dat hij over zijn overleden beste vriend Richard kon praten. Maar toen kreeg hij een opdracht. Hij kreeg de opdracht om Richard naar het licht te begeleiden. Richard vroeg hem er specifiek om. Dat heeft altijd een reden.
  • Misschien had Marco het nodig om ‘een beetje te ontnuchteren’ en het contact te voelen/ervaren met de energie van de ongeziene wereld.
  • Misschien had Marco het nodig om te weten dat zijn vriend er altijd is om zijn verdriet beter te kunnen verwerken.
  • Misschien had Marco het nodig als start van een bepaalde bewustwording.
Ik weet het niet. Dat kan ik niet weten of invullen.
Maar dit soort dingen zijn niet voor niets
.

Als je op zo’n bijzondere manier geroepen wordt, dan heeft dat een reden. Het geeft namelijk een opening. Het brengt een verandering van gedachten en mindset teweeg van ‘totaal gesloten’ naar ‘een mogelijke opening’. Dat is een enorme verandering, vergis je niet!

 

Marco en ik hebben samen Richard naar het licht begeleidt. Ik gaf Marco aanwijzingen, herkenningspunten en bevestiging. Het was heel mooi. Daarna was Marco erg ontroert en dankbaar. Ik heb Marco uitgelegd op welke manieren hij de komende tijd bevestigingen van Richard zal krijgen dat het écht waar is wat we hebben gedaan. En ook op welke manier zij contact kunnen maken met elkaar.

Marco ging heel erg dankbaar de deur uit. En later kreeg ik nog een mooie bevestigende mail. ‘Met de groetjes van Richard’.
Mooi he!
Sommige verhalen zijn zo gewoon voor mij, maar blijven verwonderlijk.

Voelde jij terwijl jij dit las het enthousiasme door je heen stromen en dacht je, weet je, voel je : ik wil dit ook?! Ik kan dit ook?!

Dat klopt! Ik heb een mooie spirituele masterclass gemaakt om jou deze techniek te leren. Ik leg je nog veel meer uit over entiteiten en hoe je hulptroepen zoals engelen en andere begeleiders uit de ongeziene wereld aanroept. Ik leer je veilig te werken en leg je uit hoe je het bij jezelf (en vervolgens ook anderen) herkent dat je vanuit je ego werkt of vanuit je hart.
Bij dit lichtwerk is het namelijk van belang dat je vanuit je hart werkt. Vanuit je ego zal je niets voor elkaar krijgen.
Ik begeleid je in een meditatie om op een veilige en integere manier een volledige energiepoort te openen en zoekende zielen naar het licht te begeleiden, zodat je het na een paar keer oefenen voortaan helemaal zelf kunt doen.
Liefs,

Esther Buijs

foto: prive collectie

Wil jij dit ook leren? Hierbij de link naar de Masterclass:
na betaling kan je zo vaak kijken en oefenen als je wilt om het je helemaal eigen te maken.

https://esther-buijs-krachtlessen.webinargeek.com/energetisch-lichtwerk