Artikel 1 van 7.
Contact met de ongeziene wereld/werken met de lichtwereld.
In een serie van 7 artikelen deel ik met jou een aantal persoonlijke ervaringen van mezelf met de ongeziene wereld. Bij de eerste ervaringen wist ik niet wat het was, wat mij overkwam. De andere ervaringen vertel ik over het werken met de ongeziene wereld.
Wat bedoel ik met de term ‘ongeziene wereld’?
Dat is wat mij betreft alles wat er wél / ook is, maar door de andere frequentie niet met onze ogen te zien is.
Datgene wat we wel voelen en ervaren. Dat kan zijn: engelen, gidsen, overleden geliefden, hoge meesters, wezens uit een andere dimensie en natuurwezens.
Ik vertel je hierover omdat ik denk dat jij je zal herkennen in de verhalen waardoor je gaat beseffen dat je meer kunt dan je tot nu toe weet.

Ik denk dat het je zal inspireren en helpen je eigen talenten te ontdekken!

In mijn kamertje in Rotterdam 1977

 

De allereerste ervaring die ik mij kan herinneren is een ervaring die ik als kind had. Ik lag in mijn bed, ik was een jaar of 8 denk ik. Ik zag verschillende gestalten in mijn kamertje staan. En dat vond ik eng! Deze ‘gestalten’ kwamen zeer regelmatig en telkens vond ik het eng. Ik wist niet goed waarom ze er waren en ook wist ik niet wat ik er nou mee moest. Ze zagen er niet eng uit, ik vond het gewoon eng omdat ik niet wist wat het was.

Wat ik vooral deed was onder de dekens wegkruipen en hopen dat ze weg zouden gaan. Vanuit een kinderlijke gedachten ‘als ik ze niet zie, dan zien ze mij ook niet of dan zijn ze er niet’. De ‘gestalten’ kwamen elke avond. Als ik er nu nog aan terugdenk zie ik zo weer de energie ervan. Het ziet eruit als een oude dame en er was ook een mannelijke energie. Daarbij nog meer energieën maar die kon ik niet goed zien. Als ik mij er nu op afstem zie ik dat het hele lieve begeleiders waren die zich aan mij lieten zien. En voel ik ook de liefde en de bescherming die ze mij gaven.

Jammer dat ik dat als kind niet zo kon ervaren door mijn angst.

Het had mij goed kunnen helpen in die tijd.

Wat ik deed was in mijn gedachten vragen: “wilt u alstublieft weggaan, ik ben bang van u.” “Wilt u alstublieft niet meer terugkomen? Want ik vind het heel eng als u er bent.”

Uiteindelijk hebben de energieën zich niet meer aan mij laten zien. Ik vroeg het zo ‘netjes’ omdat ik als kind zijnde dacht dat ik ze niet boos mocht maken. Ik dacht: als ik nou heel netjes ben, dan luisteren ze misschien en gaan ze weg en worden ze niet boos op mij. Waar je als kind toch allemaal mee bezig kunt zijn he?

Ik had altijd al een interesse in spiritualiteit en ‘dingen die je niet kon zien, maar die er wel waren’. Toen ook al. Ondanks mijn angst.

Die interesse werd vooral in mijn pubertijd aangewakkerd. Ongeveer vanaf mijn 12e jaar begon ik artikelen te lezen over ‘onverklaarbare dingen’. Ook voelde ik heel goed aan, bij de mensen met wie ik omging, of er ‘iets aan de hand was’. Ik kon meestal niet verklaren wat er was. Maar ik voelde iets, waarbij later, als ik iets hoorde over een ziekte, overlijden, scheiding of andere dingen, de ‘kwartjes’ vielen. Ik was natuurlijk nog kind en had geen levenservaring. Ik denk dat ik daarom niet goed de vinger kon leggen op wat er aan de hand was. Ik zie deze ervaringen als lessen in mensenkennis en mijn intuïtie leren gebruiken.

Het lijkt erop dat ik in die tijd heb geleerd dat een ziekte een bepaald gevoel bij mij overbrengt. Een scheiding roept een ander gevoel op en een toekomstig overlijden weer een ander gevoel. Alsof ik die frequentie ervan heb ‘leren kennen’.

 

Zelf heb ik inmiddels jaren geleden geleerd hoe ‘goede’ en ‘slechte’ energieën voelen en eruitzien. Hoe ik de energie kan ‘lezen’. Wat de energie is die ik zie. Soms is het een gids die mij helpt, soms is het een overleden persoon die bij mij is die met mij mee leert in het proces wat ik dat moment doorloop.

Soms is het een engel die mij bijstaat en soms voel ik dat het energieën zijn die naar het licht begeleid willen worden. Ook heb ik een ervaring gehad met heel nare energieen die iemand naar mij toestuurde ivm jaloezie en ego-perikelen. Ik herkende het direct en kon mij daarom verweren en beschermen.

Wat het ook is, ik handel naar datgene wat er op dat moment nodig is. Omdat ik inmiddels voel wat ik moet doen op dat moment. Ik heb geleerd te vertrouwen dat wat ik voel een aanwijzing is waar ik iets mee kan of ‘moet’. 

Merk jij nou ook dat je energieën voelt, ziet of ervaart en weet je niet hoe daarmee om te gaan? Of maakt het je angstig? Angst is echt niet nodig! Vertrouw erop dat jij dit niet voor niets ziet en ervaart. Je hebt blijkbaar een spirituele gave om deze energieën te helpen en te begeleiden. Leer en train hoe hiermee om te gaan!

Waarschijnlijk is het de hoogste tijd om te leren hoe je de hulp uit de ongeziene wereld kunt toelaten om jou te helpen naar een transformatie en daarmee hogere frequentie.

Ik heb een spirituele masterclass met minicursus opgenomen waarin ik dat allemaal uitleg. Ik geef stap voor stap les over wat je kunt doen, hoe je jezelf kunt beschermen, hoe je de energie herkent en hoe je zowel jezelf als de energie die bij je is, kunt helpen.

 Hierbij de link naar de online Masterclass met minicursus:
Liefs,
Esther
ps deze foto is niet van mij hoor. Deze foto komt van Pixabay.

Hierbij de link om de Masterclass te bekijken en de techniek te leren om te werken met de kracht van het licht:

https://esther-buijs-krachtlessen.webinargeek.com/energetisch-lichtwerk

Na betaling kan je zo vaak kijken, herhalen, oefenen en trainen als je wilt en nodig hebt om het helemaal eigen te maken.