Artikel 2 uit de serie van 7

 

Energieën in Egypte 1998

In 1998 ging ik samen met mijn man een weekje op vakantie naar Egypte. We sliepen in een vrij nieuw hotel. De kamer die we kregen was op één of andere manier niet goed, dus moesten we na een aantal dagen verhuizen naar een andere kamer. In die kamer voelde het niet fijn, maar ik kon niet goed ontdekken ‘wat er niet fijn was’.

Het leek alsof er iemand extra in de kamer was. Ik voelde me ‘bekeken’. Maar ja, probeer dat maar eens uit te leggen aan een man (mijn man) die niet spiritueel georiënteerd is.

’s Nachts werd het al helemaal erg. De energie leek veel dwingender aanwezig te zijn en leek aandacht te vragen aan mij. Ik vond het heel eng en kroop dicht tegen mijn man aan om ‘bescherming’ te zoeken. Wederom vroeg ik ‘de energie’ op een heel nette en beleefde manier om weg te gaan. Ik herinnerde het mij uit mijn kindertijd dat ik dat zo deed en dat het toen had gewerkt. Maar nu werkte het niet.

 

In die tijd las ik veel over spiritualiteit en het had zéker mijn interesse. Maar ik had nog nooit een cursus, workshop of iets dergelijks over dit gedaan. Dus ik wist echt niet wat het was en wat ik ermee moest.

Na drie nachten in die kamer gingen we gelukkig naar huis. Ik denk dat ik het in die hotelkamer echt niet langer uit had gehouden, want ik vond het best wel eng.

In de bus naar het vliegveld raakten we aan de praat met andere Hollandse hotelgasten die in een andere vleugel hadden gezeten van het hotel. We spraken over het nieuwe hotel, de thema-avonden en het eten. Dat was namelijk wel erg leuk en goed. Zij vertelden ons tijdens het gesprek dat ze hadden gehoord dat er vier bouwvakkers overleden waren tijdens de bouw van het hotel. Dat deze mannen waren geëlektrocuteerd bij de aanleg van de elektriciteitscentrale van het hotel.
Die vier mannen waren dus nog niet zo lang geleden overleden, want het hotel was vrij nieuw…

Ik kreeg echt van boven tot onder kippenvel over mijn hele lijf en mijn man begon gelijk grapjes te maken over dat ze bij ons in de kamer waren gekomen. Getsie. Ik vond het heel erg eng en ik kon er niks mee!

Later deed ik een cursus ‘intuïtieve ontwikkeling’ en leerde ik dat deze mannen waarschijnlijk het licht in mij herkenden en daarom naar mij toekwamen.

Ik begreep niet wat ze daarmee bedoelden.

 

Het zit dus zo: als je een bepaalde frequentie hebt, (door een talent/gave) dan kan je overleden zielen naar het licht helpen overgaan. Overleden zielen die zelf niet goed weten hoe naar het licht te gaan. Zielen die niet weten dát je naar het licht kunt gaan nadat je lichaam is ‘uitgeschakeld’.

Het kan bijv. zijn dat deze mensen óf niet geloven in een leven na dit leven, een leven in het licht, óf dat ze nog te veel aan de aarde zijn verbonden door geliefden of zelfs aan materiële zaken die ze niet los kunnen laten. Ook kan het zijn dat ze op jonge leeftijd zijn overleden en het ‘echt niet zagen aankomen’. Dat het zo plotseling en onverwacht is dat ze in een soort niemandsland terecht komen. Er zijn dus verschillende redenen waardoor je mogelijk niet naar het licht gaat zodra je je lichaam hebt ‘afgedaan’.

Ik wist dit niet en heb in die cursus geleerd hoe ik die ‘dolende zielen’ kan helpen om wel naar het licht te gaan. Door mijn frequentie kwamen die Egyptenaren dus naar mij toe. Zij zagen dat ik ze kon helpen, maar ik wist het toen nog niet van mijzelf. Ik heb later, in een meditatie, deze mannen alsnog naar het licht geholpen. Ik heb me afgestemd op de plek en daar het lichtwerk gedaan.

 

Dankzij deze best wel enge ervaring heb ik uiteindelijk een talent van mezelf ontdekt. Doordat ik de ervaring heb verteld in de spirituele groep waar ik toen in zat, kon er een les aan worden besteed. Als ik die ervaring niet had gehad, had ik het misschien nu nog niet geweten.

Dus soms kan iets eng lijken of onprettig aanvoelen. Vertrouw erop dat niets voor niets gebeurt. Alles heeft een reden. Stop je ervaringen niet weg, maar deel ze! Ga op onderzoek uit. Op die manier kan je leren wat een ervaring jou te zeggen heeft…

Jij leest dit nu niet voor niets, en waarschijnlijk herken je zelfs een soortgelijke ervaring van jezelf in dit verhaal. Maar wat kan je ermee?

Daarom heb ik een online spirituele masterclass met minicursus gemaakt! Ik vertel je in een uitgebreide online les hoe je het herkent dat ook jij lichtwerk kunt doen. Het is namelijk heel hard nodig dat er meer lichtwerkers bijkomen. De komende periode zullen er meer dan een gemiddeld aantal mensen door verschillende redenen naar de andere kant van de sluier gaan…

En velen zullen hulp nodig hebben bij het vinden van de weg naar het licht.
Waarom dat is, hoe je op een voor jezelf veilige manier helpt en waarom het zo belangrijk werk is leg ik allemaal uit in de spirituele masterclass.
Ik begeleid je o.a. in een meditatieve oefening stap voor stap in het helpen van de zoekende zielen naar het licht.
Liefs, Esther Buijs
foto via Pixabay

Hierbij de link naar de Masterclass zodat ook jij de techniek om te werken met het licht eigen kunt maken. Na betaling kan je zo vaak kijken en oefenen wat jij wilt om het je helemaal eigen te maken.

https://esther-buijs-krachtlessen.webinargeek.com/energetisch-lichtwerk