Het verleden loslaten met behulp van Engelen. Terug in je eigen kracht.

Wil jij innerlijke rust ervaren, oude energie loslaten, gebeurtenissen achter je laten?
Dan is het fijn om gerichte hulp te vragen aan de engelen.

Te lang of te vaak achteruit kijken en steeds de lastige perioden herhalen in je gedachten helpt je niet om verder te gaan met je leven. Het belemmerd zelfs je spirituele groei en blokkeert je mogelijkheden die op je liggen te wachten totdat jij ze ziet.

Gevoelens van nostalgie, heimwee, berouw om gemiste kansen, onvervulde dromen of ambities houden allemaal je levensenergie vast.

Lijden onder een groot emotioneel verlies of trauma brengt je uit balans. Uit balans zijn is logisch en nodig om op een nieuw spoor te komen. Tijdens een fase of periode van rouw is dat goed, maar op de langere termijn verzwakt uit balans zijn je fysieke en geestelijke gezondheid. Je krijgt dan geen grip meer op huidige leefsituatie. Voor iedereen is zo’n periode anders, iedereen heeft zijn eigen beleving en tijd nodig. Daar kan niemand iets van zeggen. Je weet voor jezelf wanneer je er klaar voor bent om weer in je eigen kracht te gaan staan, in je eigen cirkel van energie.

Een kristalcirkel maken.

  • Maak een cirkel van kristallen, waxinelichtjes, bloemblaadjes/bloemen, veertjes. Kies zelf wat je in je cirkel wilt gebruiken. Gebruik in ieder geval dingen uit de natuur.
  • zorg voor fijne, rustige muziek, een warme rustige kamer waar je even ongestoord kunt zitten.
  • Ga in het midden van de cirkel zitten met je gezicht naar het oosten.
  • Roep nu de vier krachtige Aartsengelen aan, dat mag hardop maar ook in gedachten. Zeg: Voor mij staat Rafaël, engel van het oosten en visualiseer de kleur groen om je heen.

Zeg: Achter mij staat Gabriël, de engel van het westen en visualiseer oranje om je heen.
Zeg: rechts van mij is Michaël, engel van het zuiden en visualiseer indigoblauw om je heen.
Zeg: links van mij is Uriël, engel van het noorden en visualiseer rood om je heen.

  • Focus op je hartchakra, adem heel rustig in en uit en laat de energie van de engelen je hart helen. Zij sturen de energie naar je hart het stroomt vanzelf. Zodra je een rust over je heen voelt komen ga je verder met de volgende stap….
  • Vraag in gedachten aan de vier engelen je te helpen het verleden los te laten om een positief toekomstig leven op te kunnen bouwen. Geef je zorgen en je verdriet aan de engelen, zij nemen het voor je mee om de energie te zuiveren. Geef alles mee wat er aan verdriet om verlies in je zit.
  • Blijf met je gedachten bij de engelen en zodra je weer helemaal rustig bent is het klaar. Bedank de engelen voor hun hulp.

Help jezelf er steeds opnieuw aan herinneren dat je je pijn en verdriet hebt meegegeven aan de engelen. Telkens weer zodra jij aan een naar stuk uit je verleden denkt herhaal je voor jezelf dat je het hebt losgelaten en aan de engelen hebt meegegeven.
Oude herinneringen ophalen en aanwakkeren helpen je om nieuwe oude herinneringen te maken Zo blijf je in een cirkeltje lopen…..richt je daarom op de toekomst (nadat je de heling hebt toegepast) en denk vanuit liefde en dankbaarheid aan je verleden voor de levenslessen die je kreeg, de mensen wie je hebt ontmoet en de kansen die je hebt gehad om te worden wie je nu bent.

Ik wens je veel succes en wijsheid om terug te komen in je eigen kracht.

Lieve groet,

Esther Buijs ©