Lieve Esther
Ik heb de Masterclass inmiddels twee keer bekeken, zo herkenbaar voor mij. En Als je het begrijpt, kun je het ook loslaten. Ik vond het hele verhaal over tweelingzielen heel boeiend en herkenbaar. Ik heb er veel aan gehad en veel geleerd. Dank je wel daarvoor!!

Bedankt voor deze mooie Masterclass.
Hier was ik naar op zoek, een andere invalshoek. Dat had ik gevraagd aan het universum en ik word naar jou Masterclass getrokken.
Dat kan geen toeval zijn.
Ik heb het in één keer helemaal afgekeken ik kon echt niet stoppen.
De inzichten kwamen binnen tijdens het kijken en wat fijn om het van een andere kant te bekijken.
Deze informatie voelt erg goed voor mij.
Dank je wel dat jij mij weer een stukje dichter bij mijzelf hebt gebracht.

Ik ben blij dat ik het gezien heb, het was heel herkenbaar.

Hoi Esther
Het is zo’n onwijs mooie les
Bedankt voor de mooie uitleg.

Hoi Esther
Ik heb zojuist je Masterclass in één keer helemaal beluisterd. Wowwwww
Petje af, wat mooi heb je alles verwoord en zo veel herkenning, gewoon bizar.
Ik ben er nog steeds stil van.
Dank je enorm

Heb net de masterclass bekeken, wat enorm MOOI.

Lieve Esther
Het verliep precies zoals jij vertelt!
Een prachtige ervaring nu kan ik het loslaten.

Lieve Esther, ben wederom blij dat ik weer een les bij jou heb gekocht, wat een prachtige les weer, DIEPE DANKBAARHEID!!!

Zit jij midden in een Tweelingziel proces? Of heb je het nog maar net afgerond en kom je er niet uit? Twijfel je of het überhaupt wel een Tweelingziel-proces is/was? Ik help je met deze Masterclass terug naar jezelf. Naar de basis. Naar rust en overzicht. Met alle antwoorden waar jij naar op zoek bent!

Hierbij de link, na betaling van € 35,- kun je direct zo vaak als je wilt naar deze Masterclass kijken.

https://esther-buijs-krachtlessen.webinargeek.com/tweelingzielen