Masterclass Tweelingzielen

In deze masterclass vertel ik je alles over Tweelingzielen, zoals:

  • Wat is een tweelingziel?
  • Wat leer ik van mijn tweelingziel?
  • Waarom heb ik mijn tweelingziel ontmoet?
  • Wat is een valse tweelingziel?
  • Waarom is het zo heftig om je tweelingziel los te laten?

Deze en nog vele, vele andere vragen behandel ik tijdens deze leerzame Online Masterclass over Tweelingzielen. Ik beloof je dat ik vanuit een geheel andere invalshoek vertel dan wat je tot nu toe overal hebt gelezen. Daarom is deze bijna 1,5 uur durende masterclass zo onwijs waardevol voor je. 

Ik geef in deze Masterclass antwoorden op alle vragen die mij in de afgelopen jaren tijdens tweelingziel-coaching zijn gesteld. Omdat ik merkte dat iedereen dezelfde vragen stelde, dezelfde gevoelens had, en hetzelfde proces doorliep (wat ik zelf ook doorlopen heb) heb ik deze masterclass gemaakt. Om je een paar uur coaching te besparen;-).

Dat scheelt tijd en geld, en je kunt het ook nog eens herhalen zo vaak je wilt om het allemaal goed te kunnen begrijpen.

Ik neem je mee in een oefening om je eigen energie weer te voelen en ook leer ik je in een belangrijke healingoefening, die we samen doen, (en die ik je ook nog na-stuur via de mail zodat je het kan herhalen totdat het echt goed voelt) hoe je je tweelingziel vanuit liefde los kunt laten en daarna eindelijk je eigen zielslessen aan kunt gaan. 

Waar wacht je nog op? Ga kijken! En ontdek wat jouw tweelingziel je is komen leren in jouw leven.

Deze masterclass is nu te volgen voor € 75. Na je aanmelding ontvang je binnen enkele minuten inloggegevens waarmee je de masterclass in de online academie kunt bekijken.

Over Esther

In de afgelopen jaren heb ik mij verdiept in zielsenergie. Ik had zelf zo vreselijk veel vragen over de ziel, en merkte dat bij mijn volgers dezelfde soort vragen speelden. Zielslessen zijn vaak zo pijnlijk omdat je het grote plaatje niet overziet. Daardoor kan je verstrikt komen te zitten in oneindige herhalingen van verdrietige zielservaringen. Ontmoetingen van zielsconnecties die uitlopen op tegenslag en teleurstellingen.

Soms kan je de wanhoop nabij zijn van verdriet en eenzaamheid. Je vraagt je af: ‘waarom overkomt mij dit nu WÉÉR?!’

Daarom heb ik deze Masterclass gemaakt over Tweelingzielen.

Ik ben helder, nuchter en bekijk de energie van Tweelingzielen vanuit een geheel andere invalshoek dan je tot nu toe gewend bent. Dat zal je verrassende verheldering brengen!

Mijn kracht is om alles op een duidelijke, prettige en heel aardse manier uit te leggen. Daarmee voelt het realistisch en duidelijk.

Ik geef deze intensieve, maar mooie trainingen, omdat ik weet dat ze waardevol zijn. Ik heb het ondertussen al bij honderden mensen gezien. Je verandert je mindset, je ondergaat een transformatie. Je kunt het beste halen uit jouw leven, het leven lacht je weer toe.
Voor altijd, vanaf nu!

Wat zeggen anderen…

Ik heb zojuist je Masterclass in één keer helemaal beluisterd. Wowwwww!!! Petje af, wat mooi heb je alles verwoord en zo veel herkenning, gewoon bizar. Ik ben er nog steeds stil van. Dank je enorm.

Heb net de masterclass bekeken, wat enorm MOOI.

Lieve Esther, het verliep precies zoals jij vertelt! Een prachtige ervaring nu kan ik het loslaten.

Lieve Esther, ben wederom blij dat ik weer les bij jou heb gekocht, wat een prachtige les weer, DIEPE DANKBAARHEID!!!

Bedankt in voor de duidelijke uitleg, er is ineens e.e.a. in gang gezet.

Dank je voor alle inzichten Esther! Als je er niets over weet is het werkelijk heel ongezond. Dit zal veel mensen helpen! Ik ga nu weer heerlijk in mijn flow en verbinding. Ik heb ook de mooie oefening gedaan en daarbij moest ik enorm huilen.

Voor mij was de masterclass heel verhelderend. Ik was de wanhoop nabij. Voor mij gaat het duidelijk om een valse tweelingziel. Dankjewel voor de oefening. Ik heb het gelijk gedaan en er gebeurde van alles in de energie. Heel bijzonder! Heel erg bedankt.

Bedankt voor de masterclass over tweelingzielen. Ik heb nu ontdekt dat ik daar wel al heel lang in verstrikt zit. Zo ontzettend moeilijk om mijzelf los te maken en los te laten. Het is zo pijnlijk dat het er niet is. Wil graag vrij zijn. Het mag om mij gaan. Het is pittige kost. Dus fijn jouw oefening. Het heeft mij gelijk heel erg goed geholpen.

Lieve Esther,

Ik heb de Masterclass inmiddels twee keer bekeken, zo herkenbaar voor mij. En Als je het begrijpt, kun je het ook loslaten. Ik vond het hele verhaal over tweelingzielen heel boeiend en herkenbaar. Ik heb er veel aan gehad en veel geleerd. Dank je wel daarvoor!!

Bedankt voor deze mooie Masterclass. Hier was ik naar op zoek, een andere invalshoek. Dat had ik gevraagd aan het universum en ik word naar jou Masterclass getrokken. Dat kan geen toeval zijn. Ik heb het in één keer helemaal afgekeken ik kon echt niet stoppen. De inzichten kwamen binnen tijdens het kijken en wat fijn om het van een andere kant te bekijken. Deze informatie voelt erg goed voor mij.

Dank je wel dat jij mij weer een stukje dichter bij mijzelf hebt gebracht.

Ik ben blij dat ik het gezien heb, het was heel herkenbaar. Het is zo’n onwijs mooie les. Bedankt voor de mooie uitleg.

Bedankt voor de oefening die je gemaild hebt en voor de Masterclass. Ik ben er heel blij mee en vond het heel mooi en leerzaam. Nu zijn er heel wat vragen beantwoord en heb ik meer duidelijkheid erin. Ik verdiep mij al tig jaren in dit onderwerp maar jouw versie is denk ik het duidelijkste voor mij en meest realistische, zo voelt het.

Eén zinnetje uit de les gaf me een enorm inzicht. Alleen al daarmee kan ik nu weer verder! Super zeg. Dankjewel.