In mijn kamertje in Rotterdam 1977

Contact met de ongeziene wereld

De allereerste ervaring die ik mij kan herinneren is een ervaring die ik als kind had. Ik lag in mijn bed, ik was een jaar of 8 denk ik. Ik zag verschillende gestalten in mijn kamertje staan. En dat vond ik eng! Deze ‘gestalten’ waren er zeer regelmatig en telkens vond ik het eng.  Ik wist niet goed waarom ze er waren en ook wist ik niet wat ik er nou mee moest. Ze zagen er niet eng uit, ik vond het gewoon eng omdat ik niet wist wat het was.

Wat ik vooral deed was onder de dekens wegkruipen en hopen dat ze weg zouden gaan. Vanuit een kinderlijke gedachten ‘als ik ze niet zie, dan zien ze mij ook niet of dan zijn ze er niet’. De ‘gestalten’ kwamen elke avond. Als ik er nu nog aan terugdenk zie ik zo weer de energie ervan. Het ziet eruit als een oude dame en er was ook een mannelijke energie. Daarbij nog meer energieën maar die kon ik niet goed zien. Als ik mij er nu op afstem zie ik dat het hele lieve begeleiders waren die zich aan mij lieten zien. En voel ik ook de liefde en de bescherming die ze mij gaven.

Jammer dat ik dat als kind niet zo kon ervaren door mijn angst.
Het had mij goed kunnen helpen in die tijd.

Wat ik deed was in mijn gedachten vragen: “wilt u alstublieft weggaan, ik ben bang van u.” “Wilt u alstublieft niet meer terugkomen? Want ik vind het heel eng als u er bent.”

Uiteindelijk hebben de energieën zich niet meer aan mij laten zien. Ik vroeg het zo netjes omdat ik dacht dat ik ze niet boos mocht maken. Ik dacht: als ik nou heel netjes ben, dan luisteren ze misschien en gaan ze weg en worden ze niet boos op mij. Waar je als kind toch allemaal mee bezig kunt zijn he?

Later in mijn leven ontwaakte er een interesse in spiritualiteit en ‘dingen die je niet kon zien, maar die er wel waren’. Die interesse werd vooral in mijn pubertijd aangewakkerd. Ongeveer vanaf mijn 12e jaar begon ik artikelen te lezen over ‘onverklaarbare dingen’. Ook voelde ik heel goed aan, bij de mensen met wie ik omging, of er ‘iets aan de hand was’. Ik kon meestal niet verklaren wat er was. Maar ik voelde iets, waarbij later, als ik iets hoorde over een ziekte, overlijden of scheiding, de ‘kwartjes’ vielen. Ik was natuurlijk nog kind en had geen levenservaring. Ik denk dat ik daarom niet goed de vinger kon leggen op wat er aan de hand was. Ik zie deze ervaringen als lessen in mensenkennis en mijn intuïtie leren gebruiken.

Het lijkt erop dat ik in die tijd heb geleerd dat een ziekte een bepaald gevoel bij mij overbrengt. Een scheiding roept een ander gevoel op en een toekomstig overlijden weer een ander gevoel. Alsof ik die frequentie ervan heb ‘leren kennen’.

Merk jij ook dat je dingen voelt en/of ziet? Vind jij het ook (soms?) eng? Weet je niet goed wat je ermee ‘moet’ of wat je ermee kunt?  Zelf heb ik inmiddels jaren geleden geleerd hoe ‘goede’ en ‘slechte’ energieën voelen en eruitzien. Hoe ik de energie kan ‘lezen’. Wat de energie is die ik zie.

Soms is het een gids die mij helpt, soms is het een overleden persoon die bij mij is die met mij mee-leert in het proces wat ik dat moment doorloop. Soms is het een engel die mij bijstaat en soms voel ik dat het energieen zijn die naar het licht begeleidt willen worden. Het is telkens anders en ik handel naar datgene wat er op dat moment nodig is, omdat ik heb geleerd te voelen wat het verschil is en wat er nodig is.

Merk jij nou ook dat je energieen voelt, ziet of ervaart maar weet je niet hoe daarmee om te gaan, of maakt het je angstig? Angst is echt niet nodig! Vertrouw erop dat jij dit niet voor niets ziet en ervaart. Je hebt blijkbaar een spirituele gave om deze energieen te helpen en begeleiden, of contact mee te hebben omdat ze jou willen helpen.
Het is de hoogste tijd om te leren hoe je de hulp uit de ongeziene wereld kunt toelaten om jou te helpen naar een ander bewustzijn en daarmee hogere frequentie.

Ik heb een spirituele masterclass opgenomen waarin ik dat allemaal uitleg. Ik geef stap voor stap les over wat je kunt doen, hoe je jezelf kunt beschermen, hoe je de energie herkent, hoe je zowel jezelf als de energie die bij je is kunt helpen.

Via deze link kun je de spirituele masterclass betalen en direct bekijken. Je kunt vervolgens zo vaak kijken als je wilt om te oefenen en de materie volledig eigen te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *